Ponta face dezvăluiri din CSAT: Băsescu a ținut să ne arate cât de rău facem că îl punem pe Arafat șef la Intervenţii de Urgenţă. Are ceva personal cu el

Premierul Victor Ponta a dezvăluit luni seară că președintele Traian Băsescu a vorbit în ședința CSAT de duminică despre cât de rău face Executivul prin numirea lui Raed Arafat în fruntea Departamentul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„Eu îl consider pe dr. Arafat nu un om politic, ci un profesionist. Cred că e din 2006 la Ministerul Sănătății. E adevărat că președintele Băsescu - dacă vreți să vă spun, fără să dezvălui un secret de stat - un sfert de oră ne-a vorbit în CSAT despre ce rău facem că facem departamentul pentru dr. Arafat. Adică are o chestie personală. (...) Problema dlui Băsescu era de ce îl punem șef.

Și de aceea astăzi am simplificat. Am zis: <Da, dom'ne, eu am încredere în dr. Arafat, dl Băsescu are încredere în dl Opriș>. Rămâne ca oamenii să decidă cine face bine”. a declarat Victor Ponta, în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Arafat, de la Sănătate la Interne

Premierul a anunțat săptămâna trecută că Raed Arafat va părăsi postul de secretar de stat în Ministerul Sănătății, pentru a fi numit în acceași funcție în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Mutarea are ca scop plasarea lui Raed Arafat la conducerea Departamentul de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă, care va funcţiona la Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel