Ponta, despre ”anularea RMGC, o catastrofă”: Reuters a dat un titlu tâmpit

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta acuză agenția de presă Mediafax că a dat un titlu manipulator la știrea despre declarațiile sale pentru Reuters privind decizia parlamentului în cazul Roșia Montană. Totodată, el a acuzat agenția de presă britanică de titrare ”tâmpită” a unui material în care a fost interpretat greșit.

”Dacă Parlamentul va decide să nu se facă acest proiect, nu va fi o mare problemă (din punct de vedere economic), dar dacă România oferă mesajul că suntem împotriva investitorilor străini, împotriva exploatării potențialului nostru, acest lucru ar fi o catastrofă pentru România”, a declarat premierul, miercuri, în limba engleză, pentru Reuters, într-un material preluat de Mediafax și restul publicațiilor din România.

Știrea Mediafax intitulată ”Respingerea proiectului Roșia Montană ar fi o catastrofă pentru România” a primit un titlu ”manipulator”, a declarat Ponta într-o intervenție telefonică la B1, care a continuat prin a descrie titlul materialului de presă drept ”o minciună ordinară”, ”o mare măgărie”.

”Că fiecare pune titluri unul mai tâmpit ca altul, deja nu mai e treaba mea. Dacă ei citează din ce spun eu și după aia ei spun că mă refer la acest proiect (Roșia Montană)... da, e un titlu tâmpit. Eu nu contest citatul, citatul e corect, dar citatul e exact invers decât titlul. Deci m-am lămurit că Mediafaxul a copiat un titlu prost, care e invers decât ce am spus în interviu”, a declarat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel