Ponta: Oamenii vor să îl vadă în închisoare pe Băsescu

Premierul Victor Ponta a spus, duminică, la Antena 3, că un război perpetuu între guvern și președinte a încetinit foarte mult activitatea guvernului.

Declaraţia a fost făcută de Victor Ponta, duminică, la emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a declarat că, în cazul în care va câștiga alegerile de pe 16 noiembrie, „nu doar că vreau să invit PLR la guvernare, dar vom face un acord de guvernare după turul doi”.

Acesta a spus că „măsurile economice ale guvernului au fost toate întârziate, Traian Băsescu ne-a încetinit foarte multe din lucrurile pe care trebuia să le facem”, mai ales că  „90% din legile noastre au fost respinse de Traian Băsescu”.

Citește și: ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - VICTOR PONTA. Victor Ponta, strategii de președinte. Când va numi noul premier



„Eu, dacă voi fi președinte, și, sincer, cred că voi fi, mă oblig aici, la Antena 3, să lucrez și să sprijin orice guvern și premier care are sprijin parlamentar și care are o agendă politică și de guvernare ca cea a USL-ului”, susține Ponta.

”Oamenii vor să îl vadă la închisoare pe Traian Băsescu

„M-am uitat și în sondaje de opinie, am vorbit și cu oamenii, categoric primul lucru pe care ni-l cer este da-ți-l jos pe Băsescu. Vor să îl vadă în închiosare. Absolut toți oamenii cu care ma întâlnesc îmi spun direct chestia asta. Știți, eu nu pot să influențez justiția, dar nu pot spune că mi-ar părea rău”, a explicat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel