EXCLUSIV  Polițiști, LOVITURA ANULUI în starea de urgență: O pot face începând de-ACUM!

În cartierul Rahova din București, Poliția Română și Jandarmeria Română au intervenit în urma unui apel care a anunțat că există o petrecere pe stradă, duminică seara, în prima zi de Paști. Oamenii legii au fost întâmpinați cu o ploaie de pietre și obiecte. Scenele au fost cu repetiție și în alte zone din România.

Jurnalistul Val Vâlcu are o idee pentru autorități.

Poliția și organele de aplicare a legii ar trebui să profite de starea de urgență și să înceapă destructurarea rețelelor mafiote, de cămătărie, prostituție, cerșetorie, trafic de persoane, cele cu care ne-am confruntat în ultimii ani.

I-ai prins la grătar, i-ai făcut poză, ai făcut documentația, la zdup! Cei care fac parte din rețelele criminale fentează tot timpul legea, așa că nimic nu-i poate opri să o facă și-n starea de urgență. La grătare și petreceri nu s-au dus oameni cu frica legii, oameni așezați care în general respectă legea. S-au dus cei care de obicei nu o respectă.

Acum, în stare de urgență, este momentul să se facă destructurarea! Marii mafioți au fost prinși pentru mici delicte. Nu este așa de greu să-l prinzi pe un șef de rețea de proxeneți la grătar acum. Se răscoală, dă cu pietre în polițiști, dar a doua zi vin jandarmii.

Poate este timpul și pentru măsuri active. Infractorii care sunt, de obicei, sub urmărire, pot fi săltați acum pentru încălcare legislației din starea de urgență. Dacă încalcă legea de obicei, o încalcă și-n pandemie, a conchis Val Vâlcu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Care e sursa, de fapt, a SCANDALULUI cu GRĂTARE și Poliție. Imaginile au șocat o lume întreagă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel