Poliţistă acuzată că-şi umileşte subalternii. Limbaj trivial, semnalat într-o plângere

Mihai Ciobanu / 10 ian 2020 / 21:19 Salveaza PDF Comentarii

O plângere anonimă despre un presupus caz în care o poliţistă îşi umileşte subalternii a dus la o anchetă internă la Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Plângerea publicată pe internet nu a putut fi verificată la faţa locului de către echipa de control, niciunul dintre poliţiştii din structură nefiind de acord să-şi asume acuzaţiile ce îl vizau pe şeful structurii, comisarul de poliţie Mihaela Ghimpu, potrivit a1.ro.

„În urma controlului tematic efectuat s-a dispus atenţionarea şefului serviciului şi a unui poliţist din cadrul serviciului. De asemenea, s-a dispus cercetarea administrativă a şefului serviciului, cercetare care a fost finalizată fără a se impune aplicarea unei alte sancţiuni“, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Ce se arată în textul sesizării

 

Cum sesizarea nu este însoţită de nicio dovadă, acuzaţiile care îi sunt aduse poliţistei nu au putut fi probate. În lipsa unor declaraţii asumate, acuzaţiile privind limbajul licenţios nu au putut fi probate, simpla petiţie online neasumată fiind insuficientă pentru sancţionarea polițistei.

„Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult muncește dumneaei și cât de trântori suntem noi”, scrie în petiţia respectivă, potrivit a1.ro.

Comisarul Mihaela Ghimpu a refuzat să comenteze acuzaţiile ce i-au fost aduse, relatează sursa citată.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28