Lider PNL: Plecarea lui Chițoiu, serviciu pentru PNL. Curăță partidul

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, aplaudă plecările din PNL. El susține că oameni precum Daniel Chițoiu au făcut mai mult rău PNL și trebuiau să plece mai repede. 

"Un număr restrâns de parlamentari liberali în frunte cu ex-ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu au ales zilele Congresului PNL pentru a-şi anunţa plecarea din partid. O mare parte dintre aceşti oameni se situau deja cu un picior în afară, odată cu aderarea lor la pseudo-mişcarea de salvare a identităţii liberale, cu ajutor de la PSD, creată de Popescu Tăriceanu. Au ales momentul acesta, al celor două congrese PNL, cu intenţia de a-şi destabiliza propriul partid, însă tot ce au reuşit să facă a fost să transmită că sunt o minoritate şi că n-au nicio şansă să urnească unitatea PNL", a declarat Stelian Dolha. 

Daniel Chițoiu a demisionat din PNL

Președintele PNL a adăugat că "din fericire, cei care pleacă acum fac parte din categoria politicienilor care se ghidează după principiul "ce poate face partidul pentru mine" şi nicidecum din grupul foarte mare al acelora care se întreabă ce pot face ei pentru partid şi pentru ceilalţi. Un exemplu este Daniel Chiţoiu, cel care a primit extraordinara onoare de a conduce interimar Partidul Naţional Liberal. Acelaşi personaj a ajuns titularul portofoliului Finanţelor, vârful de lance al reformelor liberale pe care ar fi trebuit să le realizeze Guvernul în care a fost trimis. Ce a făcut acolo, ştim cu toţii. Printre alte isprăvi, a compromis ajutorul de minimis pentru IMM-uri, printr-o licitaţie ridicolă, cu consecinţe devastatoare pentru imaginea publică a PNL. Cercetat de DNA, s-a refugiat în braţele PSD, care l-a acoperit şi a făcut scut în jurul său. Cu siguranţă, plecarea sa e un serviciu pentru PNL. Trebuia s-o facă doar, mai repede". 

Șase deputați liberali au DEMISIONAT din PNL

Liderul PNL Stelian Dolha a conchis: "Una peste alta, aceste plecări ale celor ghidaţi de Daniel Chiţoiu şi alţii asemenea lui sunt naturale. Partidul Naţional Liberal se curăţă prin acest mecanism al autoexilărilor de oameni care au alergat după funcţii şi atâta tot". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel