Platoul România TV, mai gol ca niciodată. Ioan Korpos: Un deces neașteptat este năucitor. Câinele său încă îl așteaptă

RTV
RTV

Platoul România TV este mai gol ca niciodată.

Așa este din mai 2018 când a murit marele psiholog Hanibal Dumitrașcu. Toată lumea îi simte lipsa. Avea o vorbă bună pentru fiecare.

Cu toată dragostea... așa și-a luat rămas bun de la noi și a plecat către studenții săi la care însă nu a mai ajuns. Ucigașul tăcut al vremurilor noastre, un accident vascular cerebral, l-a făcut să se prăbușească. Deja ne lipsesc comentariile psihologului, sfaturile profesorului și vorbele bune ale omului Hanibal Dumitrașcu”, au spus jurnaliștii România TV.

(w670)

Monica Pop și Pavel Abraham, amintiri despre omul Hanibal Dumitrașcu

”Omul acesta ne lipsește tuturor! Era absolut deosebit. Sunt emisiuni pe care nu le vedeam fără dânsul. Pentru o persoană vulcanică așa cum sunt eu, faptul că el era liniștit mi se părea un miracol. A fost un om extraordinar. Este o adevărată pierdere pentru toată lumea. Era tânăr, mai avea o groază de lucruri de dăruit”, a spus medicul Monica Pop.

Ziaristul Ioan Korpos a dezvăluit că a vorbit cu soția profesorului Hanibal Dumitrașcu care a povestit cum suferă câinele lui. ”Plânge, aleargă spre poartă când vine cineva, crezând că este profesorul. Când primești o astfel de veste... un deces neașteptat al unui om pe care îl cunoșteai... este năucitor”, a spus jurnalistul de la România TV.

Vezi și: Fiica lui Hanibal Dumitrașcu: Tati, ce mai faci? Sper ca rândurile mele să ajungă, cumva, la tine. Nu înţeleg cum de nu mai eşti

”Vreau să mulțumesc România TV pentru faptul că ne-ați pus să rememorăm momente din viața unui om care, pe lângă ce a făcut la Universitatea din București, în calitate de profesor, s-a dedicat trup și suflet emisiunilor TV. Nu refuza niciodată invitațiile. Era un om dedicat. În calitatea lui de psiholog, l-am rugat să se orienteze spre a dezvălui aspecte ce țin de identificarea persoanelor care consumă droguri. Împreună cu dânsul și alte cadre didactice de la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității din București am introdus, pentru prima dată, modulul de master în antidrog. Este singurul din România și printre singurele din Europa. Această preocupare a fost foarte utilă. Problemele de psihologie pe care le-a introdus în modulul de învățământ sunt valoroase, bazate pe elemente științifice. A fost un prieten bun, un profesor dedicat”, a povestit Pavel Abraham.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Hanibal Dumitrașcu și dureroasa zi în care mi-am dat seama că l-am pierdut


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel