Pizza la tigaie fără făină: se face în câteva minute și are doar 100 de calorii

Pizza la tigaie fără făină. Se face în câteva minute și are doar 100 de calorii. Sursa foto: freepik.com
Pizza la tigaie fără făină. Se face în câteva minute și are doar 100 de calorii. Sursa foto: freepik.com

Pizza este unul dintre cele mai iubite și savurate alimente din lume! Le place tuturor, dar te-ai gândit vreodată că poți să o faci la tigaie, fără a porni cuptorul?

Ei bine, astăzi vă dezvăluim cum să o poți pregăti în cel mai scurt timp! Savoarea acestei pizza te va cuceri pe tine. În plus, și familia ta fa fi mulțumită de această pizza delicioasă. Iată sunt ingredientele necesare și procedura de preparare.

 

Ingredientele de care ai nevoie:

15 grame sos de roșii,

300 grame de cartofi,

2 ouă,

15 ml ulei,

100 de grame de mozzarella,

sare și piper după gust.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Curăță mai întâi cartofii, apoi feliază-i si pune feliile într-un bol. În alt bol, se sparg cele două ouă și se bat bine cu un praf de sare.

O tigaie antiaderentă cu ulei se pune pe aragaz. Când ulei este încins, se adaugă cartofii în tigaie, se distribuie uniform și se pasează cu o furculiță, formând o lipie.

Curry de pui parfumat și delicios. Iată o rețetă simplă și ieftină

După se lipia de cartofi s-a prăjit pe o parte, trebuie să o întorci pe cealaltă parte. Dacă vrei te poți ajuta cu un capac ca la omlete. Lipia de cartofi se condimentează cu sare și piper.

În acest moment, se adaugă ouăle bătute.  La final, pune feliile de roșie, care se acoperă cu  mozzarella tocata. Acoperă tigaia cu un capac și gătește până când mozzarella se va topi.

Clătite subțiri cu lapte: până și o gospodina fără experiență le poate prepara

În acest moment , pizza ta este gata. O poți aduce la masă, ca să o savurezi împreună cu familia. V-am oferit varianta simplă, dar poți orna pizza cu toate ingredientele care sunt pe gustul tău și a familiei tale. Poftă bună!

 

Pizza delicioasă, cu fulgi de ovăz

 

De asemenea, poți face o pizza delicioasă, cu fulgi de ovăz. Cu această rețetă vei putea mânca pizza fără să încalci dieta, deoarece are puține calorii și, mai ales, puțini carbohidrați. Această pizza este potrivită și pentru persoanele care suferă de intoleranțe alimentare.

Ingrediente pentru două porții:

patru albușuri;

60 grame de fulgi de ovăz;

două roșii,

sare și piper după gust;

mozzarella după gust.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Pornește cuptorul la 190 de grade dacă este static, la 180 dacă este ventilat. Albușurile se toarnă într-un bol destul de adânc. Adaugă sare și mixează albușurile până se întăresc.

Cu o spatula adaugă fulgii de ovăz. Trebuie să o faci în mai multe etape și să amesteci de jos în sus, ca sa nu se destrame albușurile. Încorporează fulgii de ovăz, asezonează cu sare și piper.

Sos parfumat din fructe de pădure, excelent pentru friptură

Aluatul se toarnă într-o tavă de copt, tapetată cu pergament și se nivelează cu o spatulă. Acum nu îți mai rămâne decât să dai tava la cuptor pentru un sfert de oră. Apoi, fără a opri cuptorul, scoate pizza și ornează-o cu toppingurile pe care le-ai ales (roșii, mozzarella, legume). E clar că nu trebuie să exagerezi, altfel pizza nu va mai fi săracă în calorii.

Odată făcut acest lucru, pizza se dă din nou la cuptor pentru 5 minute și apoi se servește. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel