Pilotul avionului MiG prăbușit la Constanţa a fost operat

Pilotul avionului MiG 21 LanceR care s-a catapultat luni, 12 iunie, în apropiere de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa are reflexe și sensibilitate la picioare.

De asemenea, a fost detubat, a anunțat, marți, șeful Secției de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila", medicul Marian Mitrică.

„Operația a decurs așa cum ne așteptam, nu au fost probleme deosebite. Din fericire pentru noi — și sperăm și pentru pacient — lucrurile să meargă foarte, foarte bine. Asta este dorința noastră, sperăm din toată inima să meargă perfect. Operația a decurs extraordinar de bine. Nu am avut niciun fel de problemă. Avem o echipă foarte bine pregătită pentru așa ceva, aparatura de ultimă generație pentru realizarea intervenției respective. (...) Am avut control asupra motilității pacientului. Testele au fost pozitive, au fost prezente întotdeauna. Evident că statusul lui după trezire contează mai mult și starea lui de bine contează cel mai mult", a afirmat șeful Secției de neurochirurgie, Marian Mitrică, cel care a condus echipa medicală.

„Sperăm ca în două luni și jumătate, cel mult trei luni să fie integru. Și din punct de vedere neurologic să fie normal", a adăugat Marian Mitrică, potrivit Agerpres.

Comandantul Spitalului Militar, Florentina Ioniță Radu, a afirmat că intervenția, deși a fost foarte dificilă și a durat peste patru ore, a decurs așa cum s-au așteptat medicii militari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel