Pieton recalcitrant, încătușat de polițiști. Motivul halucinant

Trecere pietoni
Trecere pietoni

Un pieton recalcitrant a fost încătușat de polițiști pentru că a traversat strada prin loc nepermis.

Un pieton recalcitrant a fost încătușat de polițiști, vineri, după ce a fost prins trecând strada prin loc nepermis și a refuzat să se legitimeze. Bărbatul s-a luptat mai multe minute cu oamenii legii, care încercau să îl urce în mașina poliției.

Acțiune privind traversarea neregulamentară

Polițiștii din Constanța au efectuat vineri dimineață o acțiune în zona Gării, privind traversarea neregulamentară a pietonilor. Aceștia au văzut un bărbat care a trecut strada prin loc nepermis și au încercat să îl legitimeze.

În imaginile surprinse la fața locului și publicate pe o rețea de socializare se observă cum pietonul nu colaborează cu polițiștii și refuză să își arate actele. Mai mult, acesta refuză să urce în mașina de poliție pentru a fi dus la secție. Cei doi polițiști încearcă minute în șir, în mijlocul străzii, să îl convingă pe acesta să meargă la secție, citează Mediafax. 

Sancțiune pentru pieton

La scurt timp, în ajutorul agenților poliției rutiere vin alți cinci polițiști, care reușesc în cele din urmă să îl încătușeze pe bărbat și să îl bage în mașina poliției.

Tânărul de 25 de ani a fost dus la secție și amendat cu 290 de lei pentru traversarea neregulamentară și cu 1.500 de lei pentru refuzul de legitimare, au precizat pentru Mediafax reprezentanții Poliției Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel