Petronel Corduneanu, ACHITAT după ce inițial a primit 14 ani de închisoare

Justitia
Justitia

Un membru al clanului Corduneanu a fost achitat după ce inițial a primit o condamnare de 14 ani de închisoare 

Curtea de Apel Iași a decis miercuri să îl achite pe interlopul Petronel Corduneanu pentru infracțiunea de constituire a unui grup infracțional organizat, în timp ce pentru două infracțiuni de șantaj s-a constatat că faptele s-au prescris, scrie Ziarul de Iaşi.

În primă instanță, Corduneanu primise 14 ani de închisoare cu executare. Decizia Curții este definitivă. Celălalt inculpat din dosar, Marian Tiugă, a primit o pedeapsă finală de 9 ani de închisoare cu executare, față de 18 cât stabilise prima instanță.

Avocatul lui Corduneanu 

"Salutăm decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Iaşi. Oricât de radicală ar părea în ochii opiniei publice, este o soluţie firească, perfect legală, şi care vine să pună capăt calvarului prin care a trecut domnul Petronel Corduneanu şi familia sa în toţi aceşti ani în care simplă apartenenţa la familia Corduneanu a constituit temei pentru nenumărate abuzuri şi idei preconcepute despre persoana acestuia. Apreciem că s-a făcut dreptate în acest caz, şi asta nu poate decât să ne bucure şi să ne reintareasca încrederea în sistemul judiciar", a declarat Alexandru Rîșniță, avocatul lui Petronel Corduneanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel