Percheziții Universitatea tehnică "Gheorghe Asachi" Iaşi

Perchezitii
Perchezitii

Mai multe echipaje de poliţie şi mascaţi au descins la Facultatea de Textile Pielărie şi Management Industrial din cadrul Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi (TUIASI). 

UPDATE:

Potrivit unui comunicat de presă remis de conducerea TUIASI, "în baza dosarului de urmărire penală nr. 157/P/2016, procurorii DNA au solicitat în dimineaţa zilei de miercuri, 21 februarie, o serie de documente de la sediul Facultăţii de Textile, Pielărie şi Management Industrial a Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi din Iaşi, majoritatea din perioada 2010-2016". 

"Conducerea universităţii i-a asigurat pe ofiţerii judiciari şi procurori de întreaga colaborare şi va răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor pe durata anchetei", se mai arată în comunicatul de presă al instituţiei de învăţământ. 

---------


Infracțiuni de corupție

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada 2016-2017. În cursul zilei de 21 februarie 2018, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate opt percheziţii domiciliare într-o singură locaţie situată în municipiul Iaşi, instituţie publică", se arată într-un comunicat al DNA.

Jandarmii, sprijin

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, menţionează sursa citată. 

Reprezentanţii TUIASI nu au putut fi contactaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel