Percheziții Galați. Arme neletale de foc au fost ridicate de poliţişti

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii pe raza judeţului Galaţi, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală fără drept şi braconaj.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au efectuat percheziţii autorizate la domiciliul a opt persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 74 ani, din municipiul Galaţi şi comunele Măstăcani, Băleni şi Fârţăneşti. 

În urma percheziţiilor, au fost identificate trei picturi pe pânză, o icoană pe lemn, monede şi medalii aniversare, certificate de autenticitate pentru monede, tacâmuri din metal alb, posibil argint, o baionetă militară.

Nu existau documente de proveniență

Pentru aceste bunuri persoana percheziţionată nu a putut prezenta documente de provenienţă. 

Totodată poliţiştii au identificat 46 pachete ţigări netimbrate, 13 articole pirotehnice de diferite mărci, un pistol confecţionat artizanal ce pare a folosi muniţie letală de calibrul 22RL şi un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc, deţinut legal, cu care, în perioada decembrie 2017 - februarie 2018, s-ar fi tras în mai multe rânduri asupra unor specii de păsări.

Bunurile au fost ridicate în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei lor, poliţiştii efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală fără drept, braconaj, operaţiuni efectuate cu articole pirotehnice şi contrabandă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel