Patronul Hexi Pharma avea filaj. Ce urmează în ancheta morții suspecte

Accidentul în care și-a pierdut viața patronul Hexi Pharma va ridica multe suspiciuni, pentru că dispare principalul martor din cel mai mare scandal al ultimului an. Comisarul șef Mihai Untaru a declarat pentru DCNews că la un scandal de asemenea amploare, era puțin probabil ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma să nu fi fost supravegheat.

”Un asemenea personaj avea, mai mult ca sigur, filaj, spune cms șef Mihai Untaru. Ancheta trebuie să pornească de la cel care a anunțat accidentul. Dacă s-a folosit sistemul interior, este probabil că era filat, iar cei care îl monitorizau au înregistrat accidentul. Trebuie văzut dacă nu cumva încerca să scape de cei care îl urmăreau. Poate și-a dat seama că e urmărit și încerca să scape. Mașina era una puternică, Opel sau Seat,  dar nu cea cu care circula de obicei Dan Condrea, un Porsche Cayenne. Ancheta va urmări traseul pe care l-a parcurs. Vor fi chestionați apropiații, ca să se vadă unde mergea, dacă ei știu. Martori există și informațiile lor sunt valoroase. Pe drumul Buftea Corbeanca este imposibil să circule cineva normal cu 150 la oră. Dacă a vrut să se sinucidă, este o cale de urmat: au mai fopst cazuri, unul chiar anul trecut, în care mașina a trecut pe contrasens și a lovit oameni nevinovați. Acel drum secundar e mărginit de copaci din cinci în cinci metri,deci dacă îl rata pe unul, sigur nimenrea în celălalt. doar să tragă volanul, la viteza pe care o avea. Dacă nu e recunoscut cadavrul, vor fi analize ADN, după ce se iau probe de la rude. Cei de la IML trebuie să elimine orice dubiu. De asemenea, trebuie stabilit dacă era băut sau sub influența unor substanțe interzise”, a spus comisarul șef Mihai Untaru.

Cel mai probabil, filajul lui Condrea era efectuat de Poliția Judiciară, din cadrul Parchetului General. După decizia CCR din 9 martie 2016, SRI nu mai este abilitat să se implice în anchete penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel