EXCLUSIV  Patria Bank, reclamă controversată pentru români: Culmea IRONIEI

Patria Bank a pornit o serie de reclame ce doresc să aibă un puternic impact patriotic, numai că mesajul rezonează cu tot ce este dureros pentru români. 

"Astăzi o să vorbim cu muncitorii români despre care nu se vorbește. Românii care după muncă, se duc să mai muncească ceva. Românii care nu își cumpără legume de la magazin, ci le cresc cu mâinile lor. Românii cumpătați care știu valoarea lucrurilor. De ce nu se vorbește despre ei? În 2017, unul din doi români ajunge greu la bancă, dar noi ne-am propus ca fiecare român să primească atenția pe care o merită. Pentru că nouă nu ne pasă doar de jumătate din România, ne pasă de întreaga Românie și vrem să oferim tuturor ocazia să facă planuri și să se țină de ele. Faci multe pentru patrie, este timpul să facă și patria ceva pentru tine," este mesajul în campania de reclame pornită de Patria Bank. 

Jurnalistul Val Vâlcu spune că reclamele nu fac altceva decât să arate tot ce este dureros în România și invocă patria ca agent de vânzări. 

"Reclama rezonează cu tot ce este greșit în România. Faptul că am distrus băncile, că nu avem bănci naționale, nu avem capital propriu. Capitaliștii români au ajuns pe la închisoare, alții sunt dosiți prin Dubai, muncitorii sunt prin străinătate. Ca o culme a ironiei fac reclame patriotice și invocă patria ca agent de vânzări," a spus jurnalistul Val Vâlcu. 

Iată poziția oficială remisă DCNews de către Patria Bank, în privința originii băncii: 

"Patria Bank este o banca romaneasca, compania fiind pe piata din anul 1993, la inceput sub denumirea de Romexterra, ulterior devenind Nextebank, iar din martie 2016 sub numele de Patria Bank. Dupa fuziunea cu Banca Comerciala Carpatica, care a avut loc in primavara acestui an, noua Patria Bank este listata la Bursa de Valori Bucuresti la categoria Premium. Principalul actionar al bancii este fondul de investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), administrat de catre Axxess Capital, companie romaneasca."

Dumneavoastră ce părere aveți despre mesajul transmis ? Una dintre reclame poate fi urmărită mai jos

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel