Pătraru nu va vinde banane la piață. A dat peste cap ratingul Digi24

"Noi vrem performanţă. Minimul este 1%. Dacă facem sub 1%, dacă vreţi ca emisiunea Starea Naţiei să nu mai fie, nu vă mai uitaţi. Merg şi vând banane în piaţă, mi-am dorit întotdeauna. Facem emisiunea pentru că oamenii se uită, depindem total de acest public.". Este pariul pus de jurnalistul Dragoș Pătraru înainte de a fi difuzată prima emisiune la Digi24. 

Jurnalistul răsuflă ușurat, mai ales că a dat ratingul Digi24 peste cap. 

Ratingul Digi24 a fost peste 1% la nivel urban. A fost de 1,3%. Digi24 a urcat pe locul 6, datorită emisiunii lui Dragoș Pătraru, cu mult peste media postului de știri. 128.000 de telespectatori de la orașe s-au uitat la Digi24, la emisiunea "Starea Nației", față de media de 50.000 care se uita până acum, potrivit paginademedia.ro

La nivel național, "Starea Nației" a înregistrat cifre de aproape trei ori mai mari decât media Digi24 în luna iulie. 

La nivelul întregii țări, audiența "Starea Nației" cu Dragoș Pătraru a avut cifre de aproape trei ori mai mari decât media Digi24 în luna iulie. 144.000 de români s-au uitat în fiecare minut la prima ediție "Starea Nației" cu Dragoș Pătraru de la Digi24. Postul de știri a fost pe locul 10 la nivel național, având un target de 0,8%. În iulie, în Prime Time, la nivel național au fost 56.000 de telespectatori, ceea ce arată clar diferența pe care a făcut-o "Starea Nației". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel