Parlamentul a aprobat delegaţiile la organizaţiile internaţionale. Lista cu reprezentanții din partea PSD, PNL, USR-PLUS și AUR

Parlament a aprobat delegaţiile la organizaţiile internaţionale. Lista cu reprezentanții din partea PSD, PNL, USR-PLUS și AUR
Parlament a aprobat delegaţiile la organizaţiile internaţionale. Lista cu reprezentanții din partea PSD, PNL, USR-PLUS și AUR

Camera Deputaţilor şi Senatul au aprobat, miercuri, în şedinţă comună, constituirea delegaţiilor la organizaţiile parlamentare europene şi internaţionale. 

PSD va deţine preşedinţia a trei delegaţii: Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterană - Maricel Popa, Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei - Mirela Furtună şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO - Sorin Grindeanu.

De asemenea, Comitetul Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare va fi condus de social-democratul Ioan Stan.

PNL va conduce Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) - Ionuţ Stroe, Grupul mixt de control parlamentar specializat al Europol (JPSG) - Marcel Vela şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei - Florin Alexe.

USR PLUS va conduce Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre - Lorant-Zoltan Sas şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) - Radu Mihail.

Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est va fi condusă de Vasile Nagy (AUR).

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy