Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program Centenar

Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program
Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program

Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program. Peste 180 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor participa la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României organizate la Alba-Iulia, Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii.

Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program. În anul 2018 Ziua Naţională a României are o însemnătate aparte, prin marcarea a o sută de ani de la desăvârşirea Statului Naţional Român, celebrând astfel Centenarul Marii Uniri.

Parada 1 Decembrie 2018 Cluj program. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca participă cu efective şi tehnică specifică la constituirea blocurilor de defilare şi a detaşamentelor de tehnică ce vor lua parte la ceremoniile şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, organizate la nivelul municipiului Alba-Iulia, al municipiului Cluj-Napoca, respectiv la nivelul municipiului Câmpia Turzii.

Este o onoare pentru Gruparea de Jandarmi Mobilă să reprezinte Jandarmeria Română la parada militară de la Alba-Iulia, la care vor participa, alături de celelalte structuri, garda de onoare a drapelului de luptă al unităţii, două detaşamente de defilare pedestre, o grupă câini serviciu şi patru autospeciale din cadrul unităţii noastre.

De asemenea, Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca îi revine şi asigurarea ordinii publice la competiţiile sportive din acest sfârşit de săptămână, astfel: în data de 30 noiembrie a.c. , la partida de fotbal dintre FC CFR 1907 Cluj - FC Voluntari, ce va avea loc pe stadionul CFR "Dr.Constantin Rădulescu", iar în data de 1 si 2 decembrie a.c. , la competiţia de Karate ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pentru desfăşurarea evenimentelor în condiţii de siguranţă publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca face următoarele recomandări:

Persoanele participante să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să nu răspundă la provocări

Participanţii să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanţe interzise de lege

Cetăţenii să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct forţelor de ordine aflate în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel