Paleologu: Ponta a înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul

pale
pale

Theodor Paleologu scrie pe pagina de Facebook că  Victor Ponta a ales ca, în loc să dea cu ghioaga, să atingă cu floreta toate punctele slabe ale majorităţii, iar prin calitatea discursului şi efectul surpriză a fost al doilea erou al zilei, părând să fi înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul.

"Pe fond, discursul lui Ponta a fost foarte critic la adresa puterii. În loc să dea, însă, cu ghioaga, a atins cu floreta toate punctele slabe ale majorităţii. De aceea l-am şi calificat drept «magistral», asta neînsemnând, fireşte, că sunt de acord cu tot ce a spus (cum ar fi demisia preşedintelui sau alegerile anticipate)", scrie vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

"În mod obişnuit eroul incontestat al unei atare zile este premierul învestit; ori, ieri Ponta a fost al doilea erou al zilei prin calitatea discursului şi efectul de surpriză. Ca strategie, Ponta pare a fi înţeles că prinzi mai multe albine cu mierea decât cu pliciul. Alţii, mulţi, n-au priceput...", mai scrie Paleologu.

Citește și: Paleologu către Ilie Sârbu: Dacă mai ai o fiică nemăritată, să-mi spui, sunt holtei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel