Paleologu: Alegerile pentru conducerea PDL, o mascaradă

Alegerile de sâmbătă pentru  funcțiile de conducere din PDL au fost o "mascaradă", a scris deputatul Theodor Paleologu pe pagina de Facebook. Paleologu a candinat pentru o funcție de vicepreședinte și a pierdut.

Cristian Preda are dreptate în totalitate când spune că au fost aleși "fidelii" lui Vasile Blaga în locul celor care au obținut voturi la alegeri, a declarat Paleologu pe Facebook.

 "Pentru funcția de vicepreședinte responsabil cu strategia politică au candidat Radu F. Alexandru și Toader Paleologu. Primul a pierdut alegerile din 9 decembrie, al doilea a reușit să obțina cu greu un mandat. CNC a votat în favoarea lui Radu F. Alexandru. (...) Simpatia electoratului pălește în fata servituții față de șeful partidului", nota Cristian Preda pe blog.

 "Ceea ce Cristian Preda a uitat, totuși, să releve în comentariul său atât de limpede, este că, într-o logică orwelliana tipică, 'unii pedeliști sunt mai pedeliști decât alții', așa cum ni s-a spus pe un ton răcnit în deschiderea mascaradei de sâmbătă", a comentat apoi Paleologu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel