EXCLUSIV  Pact naţional pe sănătate. Teodorovici, apel către toate forţele politice din România

Mihai Ciobanu / 10 iul 2019 / 19:02 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice a lansat astăzi, la forumul "HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019", o propunere privind un pact naţional pentru sănătate.

Invitat la forumul "HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019", Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a lansat ideea unui pact naţional pentru sănătate. Potrivit ministrului, ar fi nevoie de un astfel de pact semnat de către toţi actorii politici pentru a se stabili clar direcţiile şi priorităţile sistemului medical din România, iar schimbările produse la nivel politic să nu afecteze aceste strategii. 

"E nevoie de un pact pe sănătate pentru a şti clar că, oricine guvernează, acestea sunt liniile de parcurs, iar pacientul vede clar că e o coerenţă, o stabilitate în actul medical şi că undeva în 2020, 2021 vom ajunge şi noi ca afară", a declarat Eugen Teodorovici.

Urmăreşte, aici, declaraţiile ministrului Teodorovici:  

Forumul „HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019" a fost organizat de trustul de presă DC Media Group. Evenimentul, care a fost transmit simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News, DC Business și DC Medical, i-a avut ca parteneri principali pe Abbvie și Antibiotice Iași. Alături de ei, parteneri au fost Terapia (parte a Sun Pharma Company), Rețeaua privată de Sănătate Regina Maria, Pfizer, Roche, Servier și lanțul de clinici private Sanador.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26