Ovidiu Nahoi şi George Rădulescu părăsesc Adevărul pentru The Money Channel

13
13

Ovidiu Nahoi și George Rădulescu, foști jurnaliști la Adevărul, vor face parte din echipa postului de business The Money Channel.

Colaborarea între The Money Channel și Ovidiu Nahoi a debutat în urmă cu câteva luni, jurnalistul realizând deja trei emisiuni la postul de televiziune, „Prima Pagină”, „Eurozona” şi „Axa Bucureşti – Bruxelles”. După cum a declarat pentru paginademedia.ro, Ovidiu Nahoi va avea în continuare un stadiu de colaborare cu Adevărul Holding, potrivit unei înțelegeri cu cei aflați la conducerea trustului de presă scrisă. “Mă voi ocupa de emisiunile pe care le realizez, dar voi lucra și pe jurnale ca senior editor“, a mai spus Nahoi.

În legătură cu proiectele avute în vedere la noul loc de muncă, Nahoi a declarat: ”Voi continua şi la The Money Channel să caut un mod echilibrat de a face presă, încercând să evit obsesiile şi mai ales populismul de presă, care poate fi mai rău pentru societate decât cel al politicienilor. Am găsit aici o echipă dedicată unei prese de calitate, moderne, deschise către Europa şi către lume şi sunt bucuros să mă alătur acestei echipe”.

La fel de optimist se declară și George Rădulescu, realizatorul dialogurilor săptămânale ”La masa Adevărului”, în legătură cu activitatea pe care o va presta în viitor, considerând că “The Money Channel a rămas printre foarte puţinele instituţii de presă în care nu se fac concesii în ceea ce priveşte principiile jurnalismului quality. Un motiv suficient pentru a ridica “mănuşa” pe care mi-a aruncat-o echipa TMC”, a mai spus George Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel