OUG 7, scandal. Asociația Procurorilor, anunț după modificările cerute

Asociația Procurorilor din România a transmis un mesaj de ultimă oră, în legătură cu modificările cerute Ordonanței de Urgență.

Cu privire la prevederile Ordonanței de urgență nr. 7/2019 care au suscitat reacții de nemulțumire,

În urma convorbirii purtate la data de 25.02.2019, la sediul Guvernului României, de către reprezentantul Asociației Procurorilor din România (din partea membrilor asociației) și reprezentanții altor instituții din sistemul judiciar și asociații profesionale ale magistraților, cu Primul Ministru al Guvernului României și cu Ministrul Justiției, propunerile formulate tehnic privind necesitatea modificării/abrogării punctuale a unor prevederi/articole ale ordonanței în discuție au fost preluate și materializate în proiectul de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 7/2019.

Se dovedește încă o dată că dialogul constructiv interinstituțional este calea de soluționare a tuturor problemelor și, totodată, de preîntâmpinare a acestora.

Asociația Procurorilor din România își reafirmă disponibilitatea pentru dialog ori de câte ori situațiile impun aceasta, a transmis președintele Asociației, Elena Iordache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel