OUG 7, scandal. Asociația Procurorilor, anunț după modificările cerute

Denisa Zamfir / 04 Martie 2019 / 12:16 Salveaza PDF Comentarii
Decizie
Decizie

Asociația Procurorilor din România a transmis un mesaj de ultimă oră, în legătură cu modificările cerute Ordonanței de Urgență.

''Cu privire la prevederile Ordonanței de urgență nr. 7/2019 care au suscitat reacții de nemulțumire,

În urma convorbirii purtate la data de 25.02.2019, la sediul Guvernului României, de către reprezentantul Asociației Procurorilor din România (din partea membrilor asociației) și reprezentanții altor instituții din sistemul judiciar și asociații profesionale ale magistraților, cu Primul Ministru al Guvernului României și cu Ministrul Justiției, propunerile formulate tehnic privind necesitatea modificării/abrogării punctuale a unor prevederi/articole ale ordonanței în discuție au fost preluate și materializate în proiectul de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 7/2019.

Se dovedește încă o dată că dialogul constructiv interinstituțional este calea de soluționare a tuturor problemelor și, totodată, de preîntâmpinare a acestora.

Asociația Procurorilor din România își reafirmă disponibilitatea pentru dialog ori de câte ori situațiile impun aceasta'', a transmis președintele Asociației, Elena Iordache. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24