Orașul în care se fac cununii în aer liber, 6 luni pe an. Iar locațiile, cu adevărat speciale

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Într-un oraș din România tinerii care vor să se căsătorească se pot bucura de cununii oficiate în aer liber. Două locații speciale sunt puse la dispoziție de primărie timp de șase luni pe an. 

Tinerii care se vor căsători la Deva se pot bucura, de acum, de cununii civile în aer liber, timp de şase luni pe an, fără plata unei taxe speciale.

Primăria Municipiului Deva le pune la dispoziţie două locaţii din oraş, special amenajate în acest scop - Parcul „Cetate" și Cetatea Deva, unde pot spune "Da" toți mirii care își programează cununia civilă în perioada mai-octombrie. În ambele locaţii, căsătoriile vor fi oficiate după un program special.

Potrivit reprezentanţilor Stării Civile Deva, în intervalul mai-octombrie, căsătoriile pot fi oficiate şi în locaţii private, special amenajate, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, după încheierea unui protocol de colaborare cu Consiliul Local Deva prin Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva.

În celelalte șase luni ale anului (noiembrie-aprilie), toate cununiile civile vor fi oficiate doar la Casa Căsătoriilor.

Vezi și: Neversea, primul festival din lume alimentat cu energie verde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel