Neversea, primul festival din lume alimentat cu energie verde

Neversea va deveni primul festival din lume alimentat cu energie verde din sursă eoliană. Pentru a marca acest lucru, un dj a mixat, în premieră mondială, de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

Pentru prima dată în lume, sunetele muzicii electronice s-au auzit din vârful unei turbine eoliene. DJ-ul Alex Parker, care a fost prezent și pe scena principală a festivalului NEVERSEA în 2018, a mixat de la înălțimea de 100 de metri, de pe o turbină, din cel mai mare parc eolian de pe uscat din Europa.

Cele mai intense momente din set-ul DJ-ului, Alex Parker, se pot vedea începând din această seară pe canalul de youtube al NEVERSEA. Momentul inedit realizat alături de Alex Parker, marchează parteneriatul și startul oficial al campaniei prin care festivalul Neversea își propune să devină în 2020, primul festival de muzică din lume alimentat aproape integral cu energie verde, din sursă eoliană.

Procesul de implementare a infrastructurii necesare este unul impresionant și de durată, urmând a fi început în acest an și finalizat pentru ediția din 2020, atunci când atât scenele cât și majoritatea perimetrului festivalului, vor fi alimentate cu energie provenită de la un parc eolian. 

Festivalul NEVERSEA va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

Vezi și: UNTOLD. Donezi sânge şi intri gratis la festival

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel