Oprea, lansare cu scandal în faţa sediului de campanie a lui Băsescu

[] []

23 iul 2012 / 20:57
Salveaza PDF Comentarii
oprea_php_91822900
oprea_php_91822900

Istoricul Marius Oprea a ales să îşi lanseze cartea "Adevărata faţă a lui Băsescu", chiar în faţa sediului de campanie al preşedintelui suspendat. Oprea şi grupul de contestatari ai lui Băsescu au fost întrerupţi de susţinătorii preşedintelui care au început să îi jignească: "Bă, beţivule, te cunosc, bă! Sunteţi adunături!", li s-a adresat un susţinător al lui Băsescu.

Marius Oprea a fost însoţit de mai mulţi contestatari ai preşedintelui, printre care şi scriitorul Stelian Tănase. La scurtă vreme au apărut şi dispute între aceştia şi simpatizanţi ai preşedintelui.

Astfel, Oprea care venise înarmat cu o portavoce s-a trezit că este înrerupt de un claxon de maşină. O persoană a intervenit cu cuvinte grele la adresa participanţilor la "lansarea de carte". "Bă, beţivule, te cunosc, bă! Sunteţi adunături!", s-a adresat acesta celro câteva zeci de manifestaţi.

În replică, Marius Oprea susţine respectivul era securist şi a precizat că nu era în intenţia lui să provoace un asemenea incident. "Nu am intenţionat să se întâmple aşa ceva, ci doar să ţin un mic discurs în faţa casei ocupate abuziv, în opinia mea, de ex-preşedintele Traian Băsescu", a declarat Oprea pentru România TV.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.DE1