Șofer prins băut de două ori în aceeași noapte

 Un şofer din judeţul Sibiu aflat sub influenţa alcoolului a fost surprins de poliţişti la volan de două ori în cursul aceleiaşi nopţi, la un interval de trei ore, pe numele acestuia fiind întocmite două dosare penale.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au depistat, sâmbătă seara, în jurul orelor 23,40, pe un bărbat de 65 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Şard, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost reţinut, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie. 

'În ciuda acestui fapt, bărbatul a continuat să conducă autoturismul, iar în aceeaşi noapte, în jurul orelor 02,45, a fost oprit, din nou, de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos. De această dată, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat', se menţionează în comunicat. 

Poliţiştii i-au întocmit şoferului un nou dosar penal, de această dată pentru conducere cu permisul suspendat, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel