EXCLUSIV  Oana Zamfir: Există PRESIUNE. Să scoată capul din nisip!

Oana Zamfir a fost invitată la interviurile DC News Live unde a spus că este nevoie ca mai multe zone importante - justiție, educație și sănătate - să fie consolidate.

"Legea răspunderii magistraților este pe buzele tuturor partidelor politice, dar scrisă și adoptată, iată că nu", a spus jurnalistă.

Întrebată dacă este de părere că actualul legislativ va avea curaj să treacă această lege, Oana Zamfir a zis: "Eu cred că lucrurile au ajuns într-un punct din care este greu să ne mai întoarcem. În acest moment există și în societate suficientă presiune astfel încât să se consolideze niște zone care trebuie consolidate - în justiție, sănătate, educație".

"Omul din Parlament este primul confruntat cu inechitățile acestui sistem, cu infiltrările securiste din acest sistem, cu abuzurile din acest sistem, pentru că cei mai expuși, în acest moment, sunt politicienii. Ei sunt primii care au fost victimele abuzurilor săvârșite și de procurori, și de magistrați. Ca atare, domniile lor au tot interesul să scoată capul din nisip și să îndrepte aceste lucruri", a adăugat Oana Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel