Oana Stancu, moment emoționant. Ce surpriză i-au pregătit fiicele sale

Moment emoționant luni seară, la “Sinteza Zilei”, de 1 Decembrie! Oana Stancu a avut parte de o surpriză extraordinară când în platoul Antena 3 au pășit cele trei fetițe ale sale, alături de o nepoțică și de fiica lui Mihai Gâdea. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Imagini emoționante cu Oana Stancu

Jurnalista a rămas impresionantă. Bucuria neașteptată i se putea citi în privire. Nu își închipuia să aibă parte de un asemenea moment la care să fie martori o sumedenie de telespectatori. Maria Victoria a fost îmbrăcată - de către celelalte fete ale Oanei Stancu - într-un frumos costum popular, ca o româncă neaoșă. Micuței nu i-a lipsit nimic. A fost îmbrăcată ca în povești. A avut trăistuță roșie, băsmăluță și o pereche de pantofiori.

"Când mi-ați pregătit această surpriză?", a spus Oana Stancu uitându-se către cele trei fete. "Ele sunt: Maria Victoria, Miruna, Ioana și Ana. Măriuca – de când s-a născut - a primit de la telespectatori foarte multe costume populare. Le mulțumim foarte mult. Sunt gesturi extrem de emoționante", a spus îndrăgită ziaristă, uimită fiind de surpriza pregătită de fetele sale.

Ulterior, jurnalista Antena 3 a postat o fotografie cu micuța Maria pe contul de Facebook, alături de mesajul: "Aseară, la Sinteza Zilei, a venit o surpriză de acasă".

Întregul moment emoționant poate fi urmărit mai jos, la minutul 23.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel