EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO

Anca Murgoci / 10 aug 2014 / 22:09 Salveaza PDF Comentarii

"A fost o plimbare demnă de Cartea Recordurilor", spunea un tânăr în vârstă de 20 de ani care a ieșit pe stradă duminică, la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, pentru a-i susține pe jurnaliștii de la Antena 3.

VEZI ȘI: Sorina Matei, ȘOCATĂ de un lider PSD: Când l-am văzut, am râs

 

Mii de oameni au ieșit să se plimbe alături de ziariștii pe care îi urmăresc zi de zi la televizor. Cu mic, cu mare, cu tricolorul aproape, cu pancarte pe care scriau mesaje emoționante, românii au venit să-și exprime solidaritatea față de postul de televiziune Antena 3. Și nu doar atât. Mulți își strigau durerea față de ceea ce înseamnă regimul Traian Băsescu.

VEZI ȘI: Mircea Badea dezvăluie UNDE LUCREAZĂ sora Sorinei Matei: E o...

 

Oameni de toate vârstele, unii în cărucior cu rotile și cu ochii în lacrimi, i-au încurajat pe jurnaliști să meargă mai departe, să nu ne se oprească din meseria pe care o fac și să spună mereu adevărul.

În imaginile surprinse de DC News, veți putea simți măcar puțin din atmosfera de prietenie care a fost duminică, în zona Palatului Cotroceni. Îi veți vedea pe cei mai iubiți jurnaliști printre care amintim Dana Grecu, Oana Stancu, Răzvan Dumitrescu, Mircea Badea, Felix Rache ascultând problemele oamenilor. Pentru ceea ce a făcut Antena 3 pentru ei, fiecare în parte a venit și i-a îmbrățișat.

Mai mult decât atât, la capitolul apariții neașteptate... veți vedea și un cățel care a fost îmbrăcat de stăpâna sa cu un tricou mai mult decât sugestiv: "ȘI EU MĂ UIT LA ANTENA 3".

Ce-au spus jurnaliștii Antena 3

Din mijlocul susţinătorilor postului de televiziune Antena 3, realizatorul "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu, le-a mulţumit românilor că "au ieşit să se plimbe cu noi" în zona Palatului Cotroceni.

"Se pare că nu suntem singuri. Mulţi oameni vor să se plimbe. Ce se întâmplă astăzi aici este un fenomen şi dacă cei care au responsabilitate în această ţară nu înţeleg despre ce e vorba, înseamnă că se află într-o mare eroare", este mesajul pe care a vrut să îl transmită Mihai Gâdea, directorul Antena 3, prezent la plimbarea de la Palatul Cotroceni.

"Văd, încă există oameni care jubilează pentru ceea ce s-a întâmplat zilele acestea. Acum este vorba despre noi, despre un abuz groaznic împotriva Antenei 3", a afirmat jurnalistul Adrian Ursu, prezent la plimbarea de duminică din zona Palatului Cotroceni.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27