Oana Stănciulescu: Mi se pare că au atins un nivel atât de jos...

Ținutele soției lui Klaus Iohannis au fost aspru criticate. S-au scris vrute și nevrute despre acest subiect, mulți arătându-se de-a dreptul revoltați deoarece Carmen Iohannis este atentă când vine vorba de vestimentație.

Oana Stănciulescu a scris un editorial în Expres Magazin despre acest subiect spunând că soția lui Klaus Iohannis este o persoană privată, iar dacă își cumpără rochii face bine că o face. Jurnalista a explicat de ce crede acest lucru în rândurile de mai jos.

"Aș vrea să spun câteva lucruri:

1. Doamna Iohannis, din câte știu, nu are o funcție în statul român.

2. Doamna Iohannis nu are, din câte știu, nici contracte cu statul, cu administrația centrală sau locală.

3. Așadar, doamna Iohannis este o persoană privată. Dacă își cumpără rochii, și bine că o face, o face pe banii domniei sale – leafă, afaceri, chirii – în orice caz nu din banii cetățeanului, din taxe și impozite.

4. Eu personal nu m-aș simți mai bine, ci dimpotrivă, să o văd prin Europa în hainuțe jerpelite. Mă bucur că-i plac rochiile, sandalele și orice altceva.

5. Nu cred că dacă cineva are mai mult de 1-2-3 rochii e ceva rău, condamnabil. Dacă nu este așa, aș vrea să ni se spună câte rochii să avem în dulap ca să fie bine.

6. În România nu există instituția Primei Doamne, în SUA există. Deci ce face în acest moment Michelle Obama o face în baza unui buget de la statul american. Carmen Iohannis o face pe banii ei.

VEZI ȘI: Informație bombă despre Carmen Iohannis. Dezvăluire făcută de o apropiată de-a sa

În concluzie, oricine poate să-și dea cu părerea, și nu că zic eu, ci că așa e într-o democrație, inclusiv dacă rochia e potrivită, e demodată, e scurtă, e lungă, e largă, fiecare după gustul și priceperea sa.

Dar să vezi fete învinețite la față urlând că doamnei Carmen Iohannis îi plac rochiile, ba să o mai și someze să iasă din șifonier, mi se pare că au atins un nivel atât de jos încât sunt foarte curioasă unde mai pot să coboare", a scris Oana Stănciulescu. Puteți citi aici editorialul integral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel