Informație bombă despre Carmen Iohannis. Dezvăluire făcută de o apropiată de-a sa

Informație bombă despre Carmen Iohannis!

Carmen Iohannis nu și-a angajat nici pe departe al patrulea designer așa cum s-a vehiculat în presă.

Andreea Tincu a dezvăluit că nu are niciun contract semnat cu soția președintelui. Carmen Iohannis împrumută și returnează hainele pe care le poartă la evenimente oficiale.

"Carmen Iohannis nu are designer angajat. Am aflat ieri, din media, ca as fi al patrulea designer angajat de catre Carmen Iohannis. Ma simt deja frustrata ca nu am fost prima pe lista si am ajuns abia pe locul 4, nemaivorbind de faptul ca nu am vazut si eu contractul ca sa stiu ce am semnat.

Eu am fost cea care am contactat-o pe Doamna Iohannis si i-am propus sa poarte tinute create Andreea Tincu si sa sprijine astfel creativitatea romaneasca. Nu este vorba despre nici un angajament, plata sau alte chestiuni de ordin material. Tinutele respective fac parte din colectii proprii sau sunt modele create pentru anumite evenimente si absolut toate se returneaza dupa ce sunt purtate", a anunțat Andreea Tincu - cunoscută în presă drept "al patrulea designer al lui Carmen Iohannis".

"Acceptand sa poarte design romanesc, Carmen Iohannis nu face un deserviciu modei romanesti, industriei textile in fapt. Din contra", a mai scris Andreea Tincu pe blogul său.

VEZI ȘI: Carmen Iohannis, ALTĂ ținută la Festivalul de la Salzburg. Mesajul președintelui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel