O nouă lovitură pentru dr. Beuran. Ministrul Sănătății anunță din ce funcție l-a mai demis

Mircea Beuran
Mircea Beuran

După ce a fost demis din funcţia de şef al secţiei de Chirurgie de la Spitalul Floreasca, dr. Mircea Beuran mai primeşte o lovitură. Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat că l-a mai demis dintr-o funcţie. 

"După cum ştiţi, dl profesor Beuran a fost demis ieri de domnul manager, iar noi l-am demis din funcţia de preşedinte al Comisiei de Chirurgie Generală a Ministerului Sănătăţii", a explicat Victor Costache într-o conferinţă de presă.

Dr. Beuran a fost găsit principalul vinovat pentru producerea tragediei în urma căreia o femeie a murit după ce a suferit mai multe arsuri pe masa de operaţie a Spitalului Floreasca, înainte de Crăciun. 

VEZI ŞI Dr. Mircea Beuran, demis de la Spitalul Floreasca

Dr. Beuran, reacţie

Mircea Beuran a reacţionat după ce a fost demis de la conducerea secţiei de Chirurgie şi a menţionat că pedeapsa este injustă: ”Decizia pe care am primit-o nu este motivată. Nu am primit niciun raport. Nu am la dispoziție să citesc raportul cercetării administrative. (...) Pot să afirm că nu sunt niște lucruri normale, adică să-i dai decizia unui om fără să argumentezi, doar o înșiruire de cifre... Probabil că atât e capacitatea acestei Comisii. Amenda pe care am primit-o nu e motivată nici ea. Nu este individualizată. Tot grupul de chirurgi a fost amendat. Nu se face o diferențiere între fapte și persoane”. 

”Sunt convins că voi ajunge să cunosc adevărul”, a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel