O mamă s-a cuplat cu un ucigaș sexual cunoscut în închisoare, crezând că îl poate îmblânzi. Ce a urmat este îngrozitor

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O femeie s-a cuplat cu un criminal pe care l-a cunoscut atunci când acesta se afla în închisoare, crezând că îl poate îmblânzi.

Caz terifiant în Rusia. O femeie s-a cuplat cu un ucigaș sexual pe care l-a cunoscut în închisoare, crezând că astfel îl poate îmblânzi. Ce a urmat apoi este absolut îngrozitor. 

Warder Ekaterina Șolokova ar fi fost gardian în închisoarea în care bărbatul a stat timp de 15 ani, fiind condamnat pentru un viol urmat de crimă, scrie The Sun. Se pare că după ce condamnatul Nikita Silnov, de 33 de ani, a fost eliberat, femeia s-a cuplat cu el. Cei doi ar fi avut o relație din 2019. Săptămâna trecută însă, Ekaterina și-a lăsat copila în vârstă de 13 ani, în grija iubitului, în timp ce ea se afla în spital. Rămas singur acasă cu fata iubitei sale, Silnov ar fi omorât-o cu sânge rece. Oamenii legii au găsit în apartament cadavrul fetei, care a fost omorâtă prin sugrumare cu o eșarfă. Legiștii încearcă acum să afle dacă fata a fost și violată înainte de a fi ucisă. Criminalul a fugit, iar acum este căutat de polițiști. El ar fi furat din casa femeii laptopul, cardurile de credit și haina de blană a Ekaterinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel