O mamă cu patru copii a murit pe patul de spital, după ce a fost bătută crunt de către soțul ei. Medicii susțineau că femeia a fost răpusă de COVID-19

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O femeie din Republica Moldova, mama a patru copii, a murit pe patul de spital după ce a fost bătută crunt de către soțul ei.

O femeie din Republica Moldova, mama a patru copii, a murit pe patul de spital după ce a fost bătută crunt de către soțul ei, scrie Jurnal.md. Povestea femeii este una dureroasă. A trăit toată viața alături de un bărbat violent, care o bătea des și fără motiv. În luna decembrie, coșmarul femeii a atins cote maxime. Ea a fost bătută în cap, iar martori la scenele teribile au fost chiar cei patru copii ai cuplului. A chemat poliția, iar bărbatul a fost reținut. Ea a fost internată de urgență la spital. 

Cu dureri insuportabile la cap, fără stabilirea unui diagnostic, pacienta este tratată de COVID. Conform regulamentului pe timp de pandemie din republica Moldova, orice pacient care ajunge la medic pentru a fi internat, este testat la coronavirus. La fel s-a procedat și cu Raisa Frișcu. Testul a ieșit pozitiv, iar medicii ar fi făcut legătura durerilor de cap cu infecția. A murit la câteva zile de la internare. Medicii au indicat că moartea ar fi fost cauzată de Covid-19, dar expertiza medico-legală  a scos la iveală cu totul altceva. Femeia s-a stins la vârsta de 45 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale, cauzate cel mai probabil de bătaia primită din partea soțului. Pe numele agresorului a fost întocmit acum un dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel