EXCLUSIV  O industrie DISTRUSĂ. FĂRĂ UNTOLD și alte festivaluri. DJ-ul Șaguna: E dureros și greu

DJ-ul Adrian Șaguna, unul dintre cei mai apreciați din România, a vorbit la interviurile DC News despre ce se întâmplă cu festivalurile, în pandemie. 

DJ-ul Adrian Șaguna a răspuns cu tristețe că, din cauza pandemiei de Covid-19, festivaluri mult așteptate care trebuiau să se desfășoare în România, precum Untold și Neversea, au fost amânate pentru anul viitor. 

Adrian Șaguna a subliniat, în acest context, faptul că România a început să se impună în muzică, pe plan mondial. Un festival, spune îndrăgitul DJ, are în prim-plan și artiști de rock sau hip-hop. 

Anul trecut, își amintește Adrian Șaguna, a stat la doar doi metri de Robbie Williams. 

„Untold și Neversea s-au amânat pentru la anul, mai avem o speranță cu Saga Festival, în toamnă (n.red ulterior, Saga Festival a fost amânat tot pentru anul viitor). E greu. România a început să conteze pe harta mondială. E un lucru excepțional să fim un nume într-un domeniu precum muzica. Un festival nu implică doar DJ, dacă ați observat, invită și artiști din alte domenii: band-uri de rock, hip hop. Anul trecut l-am avut pe Robbie Williams, am stat la doi metri de el. 

Se promovează artiști români, se oferă șanse DJ-ilor tineri, sunt scene auxiliare. Asta contează. Este o industrie care generează venituri și pentru piețele unde se desfășoară evenimente și pentru artiști. E dureros și greu să știi că nu știi ce va fi”, a mai spus Adrian Șaguna la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel