Norica Nicolai, la congresul ALDE: Aveți voie să nu criticați PSD

Europarlamentarul Norica Nicolai a subliniat, la congresul ALDE, că prin modificările aduse Statutului ALDE membrii acestei formațiuni pot "vorbi de bine" alte partide când acestea "fac bine".

"Modificările la statut permit partidului nostru o organizare flexibilă, o organizare care să întărească rolul și importanța organizațiilor locale ale partidului, dar și un management de proiecte. Anecdotic fie spus, atunci când am procedat la aceste modificări, la încetarea calității de membru se afla un text în care se afirma că cei care vorbesc sau laudă activitatea sau acțiunile altui partid nu mai pot face parte din ALDE. Noi cred că trebuie să inventăm normalitatea în politică și să vorbim bine despre cei care fac bine, mai ales că suntem într-o alianță și opinia mea este că până acum această alianță este singura formulă politică ce face bine României. Așa că, aveți voie să nu criticați PSD-ul atunci când respectă valorile liberale și nu mai este un impediment pentru calitatea de membru de partid", a afirmat vineri, în prima zi a Congresului ALDE, vicepreședintele formațiunii Norica Nicolai.

Ea a amintit că în 2014 a ales, ca om politic, să își continue activitatea în ALDE.

"Am ales ALDE înainte ca dvs să decideți că în România liberalismul trebuie reprezentat de o formațiune politică ce crede în valorile liberale, care nu le abandonează oportunist și care este capabilă să le promoveze. Din fericire, astăzi, într-o guvernare a cărui rezultat de eficiență ni-l dorim măsurat la votul de la alegerile următoare. (...) Obiectivul partidului este continuarea liberalismului românesc modernizator și reformator pentru că ALDE România (...) este singura forță politică continuatoare a valorilor liberale din România", a adăugat Nicolai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel