NOI REGULI pentru deschiderea restaurantele. Tătaru, PRECIZĂRI

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre redeschiderea restaurantelor și protocolul care trebuie respectat pentru acest lucru.

„Noi, încă din luna iunie, pregătisem niște reguli pentru redeschiderea restaurantelor, având atunci în plan ca la 1 iulie să se redeschidă și restaurantele. Având în vedere evoluția, nu s-a mai putut face acest lucru.

Regulile rămân aceleași, regulile de distanțare între mese, la masă. Discuțiile cu HoReCa au fost stabilite la o masă da, o masă nu, pentru a nu avea o problemă cu distanțarea dintre mese. Am discutat și creșterea numărului de persoane de la 4 la 6, dar păstrând aceeași distanță. Unitățile hoteliere pot primi în interior, pentru masă, toți oamenii cazați în acel hotel, indiferent de zona în care se află acesta. În Hotărârea CNSSU s-a luat decizia că restaurantele vor fi deschise în interior doar în localitățile unde este o incidență de sub 1,5 la suta de mii de locuitori. Pentru cei care sunt cazați în hoteluri, acest indice nu se aplică”, a explicat Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel