Niels Schnecker, apariție surpriză la România TV

Niels Schnecker
Niels Schnecker

Niels Schnecker va avea propria emisiune la România TV pentru o perioadă de cel puțin trei săptămâni, după cum chiar el a anunțat. 

" Vă invit la o ediție specială a știrilor România TV. Uitați-mă aici, ca și un porcușor de Crăciun în viu, nu mai sunt pe Skype la Madrid. Vom rămâne împreună în viu, pentru următoarele trei săptămâni. Apoi, mai vedem noi ce facem. Avem de asemenea imagini geniale de comentat, cu spectacolul zilei de la DNA, de data aceasta însă în calitate de producător, regizor și în rolul principal. În plus vă voi prezenta ultimele știri România TV," a spus Niels Schnecker în deschiderea noii sale emisiuni, care a început la ora 23:00.

Schnecker reia principalele subiecte ale zilei pe care le comentează într-o manieră proprie. Totodată, în formatul inedit al emisiunii, el are discuții cu prezentatorii România TV care intră pe rând în studio, în funcție de subiectul abordat. 

Reamintim că timp de mai multe luni Niels Scnecker a continuat colaborarea cu România TV de la Madrid, în diverse emisiuni, în calitate de analist. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel