Nicolăescu: PNL, solicitare în Parlament pentru legea privind votul prin corespondenţă

Liderul grupului liberal de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a anunțat, marți, că PNL va solicita, în plenul reunit al Parlamentului, stabilirea unui termen de maxim două săptămâni pentru adoptarea proiectului de lege privind votul prin corespondenţă.

"Ca să se vadă că suntem deschişi, că dorim neapărat adoptarea acestei legi, vom propune astăzi în plenul reunit al celor două Camere, atunci când se va vota noul preşedinte al comisiei (de cod electoral - n.r.), să se stabilească în hotărârea Parlamentului şi un termen de maxim două săptămâni pentru adoptarea proiectului de lege", a declarat Eugen Nicolăescu, la finalul şedinţei comisiei de unificare a PNL, citat de Agerpres.

Întrebat dacă liberalii au în vedere şi alte acţiuni, în afară de greva japoneză, deputatul PNL a afirmat că lucrurile trebuie luate "pas cu pas".

"Astăzi vom solicita ca în două săptămâni preşedintele comisiei să se angajeze că va adopta proiectul de lege. După aceea, vom discuta. O luăm etapă cu etapă, pas cu pas. Putem lua în considerate foarte multe acţiuni. Prima etapă e să vedem ce se va întâmpla. Se respectă termenul de două săptâmâni sau nu?", a precizat Nicolăescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel