Nicolae Robu, SONDAJ pe Facebook. DEZBATEREA propusă de edil

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu face un sondaj pe pagina personală de Facebook.

„În contextul în care, pe fondul nenumăratelor plângeri ale multor cetățeni, că firma Continental Cauciucuri poluează sau, în orice caz, generează mirosuri neplăcute, aceasta dorește să se extindă pe aceeași locație, aș vrea să știu părerea dv. Vă fac cunoscut că eu sunt împotrivă!”, a postat Nicolae Robu pe pagina personală de Facebook. 

Timișorenii pot vota pe pagina edilului dacă sunt ”de acord cu extinderea” sau ”împotriva extinderii”.

"Una e să îţi exprimi propria opinie, alta este să ai greutate prin susţinerea de către mai mulţi cetăţeni. (...). Am toată consideraţia pentru Continental Automotive, care este una dintre cele mai benefice prezenţe industriale în Timişoara, au fost aduse aici proiecte de top, iar tinerii timişoreni absolvenţi de facultate şi tineri români din alte părţi ale ţării au posibilitatea să se simtă împliniţi lucrând la proiecte de top mondial. Prin aceasta consultare vreau să se vadă că nu e o căpoşenie a lui Robu, ci că opinia mea este în consonanţă cu opinia a zeci de mii de timişoreni", declara edilul, potrivit ziaruldevest.ro

Timişorenii au protestat de mai multe ori faţă de poluarea produsă de Continental Cauciucuri, primăria dând şi un avertisment că dacă nu se vor reduce noxele, va muta fabrica în afara oraşului, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel