Neil Young anunţă un noul album alături de trupa Crazy Horse în octombrie

Cântăreţul canadian Neil Young a anunţat pe site-ul său că în octombrie, fără a preciza data exactă, va lansa un nou album alături de trupa Crazy Horse, intitulat 'COLORADO', care va cuprinde zece piese noi "cu o durată de între 3 şi 13 minute", relatează EFE.

Potrivit acestui anunţ, primul extras având ca titlu 'Rainbow of colors' va fi lansat în luna august.

Trupa Crazy Horse, compusă în prezent din Billy Talbot, Ralph Molina şi Nils Lofgren, este trupa sa veterană cu care a cântat în anii '60 sub alt nume şi care l-a însoţit pe artist la începutul carierei sale şi împreună cu care a înregistrat succese, precum "Rockin' in the Free World".

'COLORADO' este primul album al lui Neil Young înregistrat cu Crazy Horse, de la 'Psychedelic Pill' (2012).

Albumul, cu numărul 38 din cariera sa, va fi editat atât în format CD şi dublu vinil, cât şi în format 'streaming'.

În paralel cu această lansare, s-a anunţat proiecţia în sălile de cinema din întreaga lume a documentarului 'Mountaintop Sessions', în regia lui C.K. Vollick, care prezintă procesul de elaborare a noului album.

Neil Young (Toronto, 1945), inclus de două ori în prestigioasa Rock and Roll Hall of Fame pentru cariera lui solo şi ca membru al trupei Buffalo Springfield, este considerat unul dintre cei mai mari cantautori din istoria muzicii, cu o carieră de 40 de ani de-a lungul căreia a lansat 35 de albume de studio.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28