Negocieri Dragnea. Cioloș, în Guvernul PSD. Răspuns pentru Ponta

Dacian Cioloș a transmis că nu vrea să fie premier în Guvernul PSD. Mesajul său a venit după ce Victor Ponta a spus că tehnocratul a negociat cu Liviu Dragnea pentru a fi premier în Guvernul PSD.

[citeste si]

Dacian Cioloș a spus că nu înțelege de ce fostul premier dezinformează și lansează în spațiul public astfel de informații false.

"Văd ca Victor Ponta a zis azi că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!


Nu numai că nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu Premier sau altceva într-un guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016.

La vremea aceea, am explicat foarte clar și de ce nu am candidat:

Am acceptat să conduc un guvern independent care avea între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri. Nu puteam fi și arbitru și jucător.

Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare.

Nu inteleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea", a zis Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel