Nazare: Florin Cîţu ţine la secret un lucru despre PNRR. Să vină în Parlament să prezinte!

Alexandru Nazare a atras atenţia asupra unor chestiuni pe care Florin Cîţu le ţine la secret despre PNRR. 

Alexandru Nazare a vorbit, într-o întâlnire a PNL la Vâlcea, despre un aspect din PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă) despre care Florin Cîţu nu vorbeşte: şi anume condiţiile pe care România trebuie să le respecte pentru a putea accesa banii europeni. 

"Florin Cîţu a spus un lucru: că nu crede că a mai existat un premier al României mai transparent decât el. Aha... Păi şi atunci de ce condiţionalităţile din PNRR sunt în continuare strict secrete? Păi de ce sunt la confidenţial? Adică exact ce ar trebui noi să facem ca să luăm banii. Despre acele lucruri nu ştie nimeni? Adică nu e normal să le discutăm? Hai să zicem întâi în partid,în birouri, să ştim şi noi ce avem de făcut ca să luăm banii. La momentul ăsta nimeni nu ştie ce avem de făcut. Să vină să ne spună în partid, să prezinte în Parlament: uite, am negociat aceste condiţionalităţi. Uite ce ne aşteaptă. Dacă vrem banii, trebuie să facem următoarele lucruri.

Închei spunând că vă propun, pe 25 septembrie, să încheiem această aventură 'fantastică', cu ‚wow!’", a declarat, în discursul său, Alexandru Nazare.

VIDEO: 

 

Nazare, despre filmuleţul Cîţu - Superman: M-au întrebat oamenii... Greu de explicat ce-o fi în capul lui

 

Alexandru Nazare a vorbit despre filmuleţul cu Cîţu – Superman postat pe contul de Instagram al premierului.

"Aţi văzut filmuleţul cu Superman. Îl ştie toată lumea? Îl cam ştiu toţi. M-au întrebat şi pe mine prietenii: 'măi Alexandru, o fi o gluma...'. Zic: 'nu e o glumă. E chiar pe contul de Instagram al premierului'. M-au întrebat: 'dar uite, sunt atâtea probleme, cum poate colegul tău să pozeze în Superman?'.

Greu de explicat ce-o fi fost în capul lui. De unde până unde are nevoie premierul să pună filmuleţe cu Superman. Şi vă invit un pic să ne gândim la resorturile acestea intime: de unde până unde pleacă treaba asta cu Superman pentru că pare o glumă, dar nu e.

Premierul are nevoie să transmită forţă. Superman e un caracter pozitiv, un caracter puternic; transmite că e un caracter pozitiv, puternic, în filmuleţ. Dar de ce ar avea nevoie să transmită asta dacă el chiar e puternic şi pozitiv? Pentru că un om puternic şi pozitiv nu mai are nevoie să-şi pună filmuleţe cu Superman.

Nu are nevoie şi să spună, pentru că transmite pur şi simplu. Calităţile unui lider se transmit, nu trebuie să scrie ‚lider’ sau ‚Superman’ pe el. Un adevărat lider transmite asta fără să facă astfel de giumbuşlucuri. Plus de asta, nu trebuie nici să fii agresiv, tranşant, ca să pari lider. Nu, trebuie doar să-ţi faci treaba. Noi avem nevoie de oameni aşezaţi, pentru că ne aşteaptă vremuri complicate. Avem nevoie de oameni responsabili, nu oameni care să se joace cu astfel de lucruri public", a declarat, într-o întâlnire de partid, Alexandru Nazare.

Reamintim că premierul  Florin Cîțu a postat, pe contul personal de Instagram, un filmuleț în care apare în rol de Superman. "Tehnologia asta :D", a scris Florin Cîțu, în postarea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel