Naty, sora lui Mircea Badea, își lansează cartea. Ce îşi doreşte de la fratele ei

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea, producător la Antena 3, își lansează, în aceste momente, cartea. Așadar, ea spune „Sunt Aici!” (n.r. titlul cărţii), de la ora 18.00, la spitalul Monza din București, în Aula 2 (etajul II).

Lansarea a stârnit interesul multor persoane, iar Naty şi-a făcut timp să intre în direct, pentru câteva minute, în emisiunea lui Mircea Badea de la Radio ZU.

Întrebată dacă a scris cartea de poezii pe telefonul mobil, Naty Badea a răspuns astfel: „Exact. Am scris-o pe WhatsApp. (...) Am un telefon amărât. Are memoria plină, deja cedează. (...) Era un apropo la fratele meu, să-mi cumpere şi mie un telefon de Doamne ajută", a spus Naty.

Cartea poate fi achiziţionată de pe site-urile de specialitate şi în anumite librării.

[citeste si]

Amintim că, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, autoarea cărții a oferit detalii despre prima ei carte - "Sunt Aici!": "Cartea m-a scris pe mine! Am întâlnit un om care m-a inspirat și care este parte a acestei povești de iubire întrupată în Carte! Este important să înțelegeți că această Carte nu este o culegere de poezii compuse de mine de-a lungul timpului. Cartea am scris-o anul acesta în câteva luni, doar pe telefonul mobil, în metrou, în emisie la Antena 3, la semafor, noaptea când mă trezeau versurile să le dau trup de cuvinte!" Mai multe puteţi citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel