EXCLUSIV  Naty, sora lui Mircea Badea, își lansează cartea într-un loc total neașteptat

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea, producător la Antena 3, a anunțat când va avea loc lansarea cărții sale. Așadar, ea vă invită să spuneți "Sunt Aici!" joi, 14 septembrie, la ora 18.00, la spitalul Monza din București, în Aula 2 (etajul II). 

Adresa exactă este: strada Tony Bulandra nr. 27, sector 2, București, lângă Stadionul Arena Națională.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, autoarea cărții ne-a oferit detalii despre prima ei carte - "Sunt Aici!".

[citeste si]

"Este adevărat că este prima mea Carte de poezii. De ce acum? Pentru că acum m-a căutat, mai degrabă Cartea m-a scris pe mine! Am întâlnit un om care m-a inspirat și care este parte a acestei povești de iubire întrupată în Carte! Este important să înțelegeți că această Carte nu este o culegere de poezii compuse de mine de-a lungul timpului. Cartea am scris-o anul acesta în câteva luni, doar pe telefonul mobil, în metrou, în emisie la Antena 3, la semafor, noaptea când mă trezeau versurile să le dau trup de cuvinte! "Sunt Aici!" este despre iubire necondiționată, despre a fi prezenți fără a cere nimic, doar oferind celuilalt grijă și înțelegere! Cartea este o poveste! O poveste de dragoste reală, criptată în versuri. Un domn a primit în fiecare dimineață, timp de câteva luni, pe WhatsApp câte o poezie cadou! Așa s-a născut Cartea! Povestea însă... în Carte!", a spus Naty Badea.

"Am început să scriu poezii acum 12 ani, esențială fiind întâlnirea cu Aurelian Titu Dumitrescu, ultimul discipol al lui Nichita Stănescu. Am scris ocazional până acum, pentru oameni pentru care am simțit sau situații care m-au impresionat. Dar atât de coagulat, de profund și de grupat, niciodată. Domnul care m-a inspirat a fost o cameră de rezonanță extraodinară, care a știut să scoată la suprafață această minune!", ne-a mai zis Naty Badea.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel