EXCLUSIV  Naty Badea debutează cu "Sunt Aici!". Interviu: A știut să scoată la suprafață această minune!

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea, producător la Antena 3, și-a pus sufletul pe tavă și ne-a spus o poveste de iubire reală care s-a întrupat în paginile primei sale cărți - "Sunt Aici!". Veți găsi un carusel de emoții, de trăiri curate, intense și de modă veche, o poveste de iubire ca în cărți, după cum spune chiar autoarea.  

(w670)


Nu am apucat să citesc, dar cei care au făcut-o deja spun că paginile trebuie trăite, nu citite. De altfel, nici nu veți putea spune astăzi citesc o poezie, mâine alta și tot așa. Nu veți putea pentru că nu este o banală culegere de versuri, ci are o curgere care oricum vă va face să nu o dați uitată în bibliotecă. Am întrebat-o pe Naty Badea de ce ne spune acum - "Sunt Aici!".

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, autoarea cărții ne-a oferit o părticică din sufletul ei, iar continuarea o vom găsi în cele 143 de pagini pe care ni le pune la dispoziție. Cât despre lansarea "Sunt Aici!" veți afla mai multe detalii în zilele următoare. Până atunci cartea poate fi comandată accesând acest link.

(w670)

(Editura: BADEA & PROFESSIONAL CONSULTING)

DC News: Este prima carte de poezii pe care o scrieți. De ce "Sunt Aici!"?. De ce acum? Ce ne puteți spune despre poeziile pe care le găsim în carte? Pare cumva surprinzător că un om de televiziune își mai găsește timp să scrie versuri.

Naty Badea: Este adevărat că este prima mea Carte de poezii. De ce acum? Pentru că acum m-a căutat, mai degrabă Cartea m-a scris pe mine! Am întâlnit un om care m-a inspirat și care este parte a acestei povești de iubire întrupată în Carte! Este important să înțelegeți că această Carte nu este o culegere de poezii compuse de mine de-a lungul timpului. Cartea am scris-o anul acesta în câteva luni, doar pe telefonul mobil, în metrou, în emisie la Antena 3, la semafor, noaptea când mă trezeau versurile să le dau trup de cuvinte! "Sunt Aici!" este despre iubire necondiționată, despre a fi prezenți fără a cere nimic, doar oferind celuilalt grijă și înțelegere! Cartea este o poveste! O poveste de dragoste reală, criptată în versuri. Un domn a primit în fiecare dimineață, timp de câteva luni, pe WhatsApp câte o poezie cadou! Așa s-a născut Cartea! Povestea însă... în Carte!

DC News: Coperta cărții pe care ați ales-o pare în sine o poveste. Ați avut și ideea unui puzzle. Ce simbolizează și cum ați ales-o?

Naty Badea: Coperta a fost Golgota acestei Cărți. A fost un drum lung în găsirea conceptului și a persoanei care să îi dea viață! Am căutat mult și am avut foarte multe variante de lucru până la cea finală. Conceptul îmi aparține, iar cel care i-a dat formă este graficianul Marian Simon. Coperta este despre conceptul "trust fall": dacă tu vei cădea, eu sunt aici pentru tine, să te prind, să am grijă de tine! Practic tot despre iubire necondiționată vorbim.

DC News: Din ce am aflat, pasiunea pentru scris este "dintotdeauna", iar la emisiunea "Monologurile lui Naty" vă scriați singură textele. Dar când ați început să scrieți poezii?

Naty Badea: Am început să scriu poezii acum 12 ani, esențială fiind întâlnirea cu Aurelian Titu Dumitrescu, ultimul discipol al lui Nichita Stănescu. Am scris ocazional până acum, pentru oameni pentru care am simțit sau situații care m-au impresionat. Dar atât de coagulat, de profund și de grupat, niciodată. Domnul care m-a inspirat a fost o cameră de rezonanță extraodinară, care a știut să scoată la suprafață această minune!

DC News: Mama dumneavoastră - profesoară de Limba română - mă gândesc că este cea mai importantă critică a dumneavoastră. Ce a zis despre cartea "Sunt Aici?".

Naty Badea: E un moment foarte intim și sensibil cel când mama mea a citit Cartea. Probabil că într-o zi voi reuși să îl povestesc! Pe scurt a fost tare emoționată și mândră de mine.

DC News: Dar Rontzi ce a spus?

Naty Badea: Rontzi e parte din Carte! Veți vedea în ce fel când veți citi versurile! Ana mea este foarte entuziasmată și nerăbdătoare să lansăm Cartea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel