Năstase: Salariul a fost mărit de la 3900 RON la 9140. Cioloș știe?

Adrian Nastase
Adrian Nastase

Adrian Năstase a făcut o dezvăluire revoltătoare. Salariul directoarei proaspăt numite la Muzeul hărților a fost majorat, cu puțin timp înainte de emiterea ordinului de către ministrul culturii, de la 3900 la 9140 de lei.

"La Muzeul hartilor, după moartea regretatului Tavi Penda, a fost numit – ca director – Ovidiu Dumitru, un talentat grafician si un bun specialist in cartografie. Postul părea interesant, astfel incât, la concursul organizat recent, a apărut o candidată fără nicio legătură cu cartografia – Cristina Adam Toma – de la MNAR, unde se ocupa de probleme de comunicare dar care, se spune, este prietenă cu sotia unui prieten al...

Mai interesant este faptul că zilele trecute, in asteptarea emiterii ordinului de către ministrul culturii (am uitat să vă spun că doamna respectivă a câstigat concursul pentru functia de director al muzeului!) salariul brut al directorului a fost mărit de la 3900 RON la 9140 RON! Repet, ca să intelegeti. In asteptarea ordinului de numire, salariul directorului a fost mărit de la 3900 RON la 9140 RON. Oare premierul Ciolos stie?

Veti spune poate că este inelegant ca directorul acestui muzeu, pe care eu l-am creat, să fie numit fără să fiu consultat. Asa cred si eu.

Deocamdată insă ordinul de numire din partea ministrului nu a fost emis. Cine stie?", a scris premierul pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel