Mutarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Vrea o întâlnire de URGENȚĂ

Călin Popescu Tăriceanu a cerut o întâlnire de urgență, potrivit Antena 3.

Apropiații lui Călin Popescu Tăriceanu au fost chemați de urgență în cadrul unei ședințe pentru a-și pune la cale strategia. Se conturează cele două tabere în ALDE, cei care îl susțin pe Călin Popescu Tăriceanu și tabăra membrilor ALDE care doresc rămânerea la guvernare, potrivit Antena 3.

Amintim faptul că membrii Biroului Politic Teritorial ALDE Prahova ALDE Prahova fac apel către toate filialele din țară și către conducerea centrală a partidului să solicite și să inițieze demersurile statutare necesare pentru convocarea Congresului ALDE în perioada imediat următoare finalizării alegerilor prezidențiale.

„Nu consider că este la ora actuală cel mai bun moment, când ne aflăm în campanie electorală să convocăm un asemenea Congres. Cred că este absolut necesar, dar până atunci nu cred că este util, și ar putea fi interpretat într-un mod negativ, de aceea ce mai bună soluție pe care o văd este ca cei de la nivelul local să se consulte”. a spus Teodor Meleșcanu.

Vezi și Ceartă în ALDE. Marian Cucşa, atac la Varujan Vosganian: Lipsă totală de respect. Dacă a obosit, să facă un pas în spate

Vezi și Teodor Meleșcanu, declarație de război pentru Călin Popescu Tăriceanu. Răsturnare de situație


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel