Mugur Ciuvică a pus la punct un ministru: Nu v-am văzut să ieșiți și să spuneți că ați semnat documentul!

Ministrul Culturii Daniel Breaz a fost pus la punct de Mugur Ciuvică, în direct, la Antena 3.

Revista 22 este editată de Grupul de Dialog Social și se recomandă drept ”presă nealiniată", fiind finanțată din bani publici de către Ministerul Culturii.

”Există suspiciuni cu privire la dumneavoastră că le dați bani publici tuturor ăstora de la #Rezist, de la Revista 22, dar nu v-am văzut să faceți conferințe de presă... Vă tot zice Mircea Badea în fiecare seară să nu le mai dați bani că nu sunt de interes public, ci fac politică, nu fac cultură! Nu v-am văzut să ieșiți și să spuneți că ați semnat documentul prin care să nu-i mai dați Andreei Pora bani ca să vă înjure tot pe dumneavoastră! Vă înjură pe banii noștri, asta e problema! Asta nu vă afectează prea mult, dar vă afectează Radu Mazăre”, a zis Mugur Ciuvică la Antena 3. 

Ministrul Culturii Daniel Breaz nu a avut replică în fața lui Mugur Ciuvică.

Amintim că la mijlocul lunii aprilie, Mircea Badea a lansat un apel, din nou, în miez de noapte, către Guvernul Dăncilă.

VEZI ȘI: Mircea Badea: Asta îți fac, Iohannis! Ai înțeles? Nu îmi e teamă!

"Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta! GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (...) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!", a zis Mircea Badea la Antena 3 în seara zilei de 16 aprilie.

VEZI ȘI: Carmen Dan, măsuri contra protestatarilor. Dide, război cu ministrul: Nu este un lucru ieşit din comun să avem o contramanifestaţie


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel